Cat 6A / Class EA rendszer

  • Cat.6A / Class EA lehetővé teszi az összes nagysebességű protokoll átvitelét, beleértve a 10GBASE-T protokollt is és garantálja az 500 MHz átviteli sávszélességet.
  • 2006-tól 2010-ig, Cat.6A / Class EA rendszer jelentős szerepe volt, mert ez volt az egyetlen lehetőség a 10 Gigabit/s-os rendszer kiépítésére.
  • ennek a rendszernek az előnyeit már túllépték a Cat.6A interoperábilis komponensekből épített hálózatok, de a Cat.6A / Class EA rendszer adatátviteli szempontból így is megfelel a felhasználók legmagasabb elvárásainak.

Definíciók és tulajdonságok

Cat.6A / Class EA rendszer a termékek azon csoportja, amely átviteli teljesítmény szempontjából megfelel az. ANSI / TIA 568-C.2amerikai és ISO / IEC 11801:2011 (Ed. 2.2 nemzetközi szabvány „chanel” szintű Category 6A és Class EA követelményeinek.  A bizonylat igazolja, hogy a vizsgálati topológia és a komponensek a szabvány elvátárásainak megfelelnek.  A bizonylat szerint a permanenent link értékekCat.6A / Class EA-re csak tájékoztató adatok.


Cat.6Arendszer elemeiből kiépített kábelezés garantálja:
  • az elektromágneses zavarással és az Alien Crosstalk áthallásokkal szembeni ellenálló képességet
  • a Cat.6A és a Class EA teljesítménykategóriát az összes szabványosítot topológiánál (2-, 3- és 4-konnektoros chanel, 2- és 3-konnektor „channel” szintet
  • bizonylat igazolaja, hogy a komponensek megfelenek a Cat.6A és Class EA chanel követelményeinek

Tanúsítványok, minőségellenőrzés és garancia


  • KELine® Cat.6A / Class EA rendszer tesztelése független nemzetközi vizsgáló labaratóriumokban történik és bizonylatok igazolják az IEEE 802.3an, Class EA ISO / IEC 11801:2011 (Ed.2.2), EN 50173-1:2011, ANSI/TIA-568- C.2 Category 6A szabványoknak való megfelelőséget a 2- konektoros.kialakításnál Az eredeti bizonylatok elérhetők és letölthetők közvetlenül a 3P honlapjáról.
  • Megjegyzés: a KELine® Cat.6A / Class EA rendszer által használt fali és patch kábelek típusai megegyeznek a Cat.6A interoperábilis rendszerben használt komponensekkel.
  • KELine® Cat.6A / Class EA rendszer komponensekből kiépített kábelezésre 25 éves rendszergarancia érvényesíthető. A végfelhasználó részére a rendszergarancia minősített „KELine® installer” és KELine® planner” szakembereken keresztül biztosítható, hitelesített mérési eredmények alapján.
további részletek
Termék név
KELine keystone jack, Kategória 6A, RJ45/s
db
KELine falon kívüli doboz, Kategória 6A, 1xRJ45/s csatlakozóval
db
KELine falon kívüli doboz Kategória 6A, 2xRJ45/s csatlakozóval
db
KELine falon kívüli doboz Kategória 6A, 6xRJ45/s csatlakozóval
db
KELine STP patch kábel, Kategória 6A , LSOH, piros
db
KELine STP patch kábel, Kategória 6A , LSOH, kék
db
KELine STP patch kábel, Kategória 6A , LSOH, zöld
db
KELine STP patch kábel, Kategória 6A , LSOH, sárga
db
KELine STP patch kábel, Kategória 6A , LSOH, fekete
db
KELine HD kábel toldó, Kategória 6A
db