Cat 6A / Class EA rendszer

  • Cat.6A / Class EA lehetővé teszi az összes nagysebességű protokoll átvitelét, beleértve a 10GBASE-T protokollt is és garantálja az 500 MHz átviteli sávszélességet.
  • 2006-tól 2010-ig, Cat.6A / Class EA rendszer jelentős szerepe volt, mert ez volt az egyetlen lehetőség a 10 Gigabit/s-os rendszer kiépítésére.
  • ennek a rendszernek az előnyeit már túllépték a Cat.6A interoperábilis komponensekből épített hálózatok, de a Cat.6A / Class EA rendszer adatátviteli szempontból így is megfelel a felhasználók legmagasabb elvárásainak.

Definíciók és tulajdonságok

Cat.6A / Class EA rendszer a termékek azon csoportja, amely átviteli teljesítmény szempontjából megfelel az. ANSI / TIA 568-C.2amerikai és ISO / IEC 11801:2011 (Ed. 2.2 nemzetközi szabvány „chanel” szintű Category 6A és Class EA követelményeinek.  A bizonylat igazolja, hogy a vizsgálati topológia és a komponensek a szabvány elvátárásainak megfelelnek.  A bizonylat szerint a permanenent link értékekCat.6A / Class EA-re csak tájékoztató adatok.


Cat.6Arendszer elemeiből kiépített kábelezés garantálja:
  • az elektromágneses zavarással és az Alien Crosstalk áthallásokkal szembeni ellenálló képességet
  • a Cat.6A és a Class EA teljesítménykategóriát az összes szabványosítot topológiánál (2-, 3- és 4-konnektoros chanel, 2- és 3-konnektor „channel” szintet
  • bizonylat igazolaja, hogy a komponensek megfelenek a Cat.6A és Class EA chanel követelményeinek

Tanúsítványok, minőségellenőrzés és garancia


  • KELine® Cat.6A / Class EA rendszer tesztelése független nemzetközi vizsgáló labaratóriumokban történik és bizonylatok igazolják az IEEE 802.3an, Class EA ISO / IEC 11801:2011 (Ed.2.2), EN 50173-1:2011, ANSI/TIA-568- C.2 Category 6A szabványoknak való megfelelőséget a 2- konektoros.kialakításnál Az eredeti bizonylatok elérhetők és letölthetők közvetlenül a 3P honlapjáról.
  • Megjegyzés: a KELine® Cat.6A / Class EA rendszer által használt fali és patch kábelek típusai megegyeznek a Cat.6A interoperábilis rendszerben használt komponensekkel.
  • KELine® Cat.6A / Class EA rendszer komponensekből kiépített kábelezésre 25 éves rendszergarancia érvényesíthető. A végfelhasználó részére a rendszergarancia minősített „KELine® installer” és KELine® planner” szakembereken keresztül biztosítható, hitelesített mérési eredmények alapján.
további részletek
Termék név
Keline Keystone Jack, Kategória 6A, RJ45/s
db
Keline aljzat IP66 védelemmel, Kategória 6A, 2xRJ45/s csatlakozóval
db
Keline falon kívüli doboz, Kategória 6A, 1xRJ45/s csatlakozóval
db
Keline falon kívüli doboz Kategória 6A, 2xRJ45/s csatlakozóval
db
Keline falon kívüli doboz Kategória 6A, 6xRJ45/s csatlakozóval
db
Keline STP patch kábel, Kategória 6A, LSOH, fehér
db
Keline STP patch kábel, Kategória 6A, LSOH, piros
db
Keline STP patch kábel, Kategória 6A, LSOH, kék
db
Keline STP patch kábel, Kategória 6A, LSOH, zöld
db
Keline STP patch kábel, Kategória 6A, LSOH, sárga
db
Keline STP patch kábel, Kategória 6A, LSOH, fekete
db
Keline HD kábel toldó, Kategória 6A
db
Keline Cat6A RJ45 toldó 
Keline Cat6A RJ45 toldó 
Cikkszám: KE-AD-C6AS
db