Rólunk

A KRUGEL EXIM egy olyan nemzetközi cég, amely az alapításától kezdve (1991) az információs és kommunikációs hálózatok passzív komponenseinek fejlesztésére, gyártására és forgalmazására szakosodott. Ezek a termékek jelenleg a LAN hálózatok, a kamera- és biztonsági rendszerek, de főleg az adatközpontok és strukturált kábelezési rendszerek alkotó elemeit képviselik.
 
A társaság 2003-ban kifejlesztette saját Keline strukturált kábelezési rendszerét. Ezen belül 2005-ben forgalomba hozta a Cat.6A teljesítményű rendszert, amellyel bizonyította a 10 Gbit/s megbízható átvitelét az U/FTP szerkezetű kábeleken. A megoldás alacsonyabb költségei jelentős mértékben hozzájárultak a 10GBASE-T átvitelére alkalmas kábelezés régión belüli gyors elterjedéséhez. 2010 februárjában KRUGEL EXIM a világon elsőként mutatta be a Cat.6A interoperábilis komponensek teljes portfólióját, amelyeket független nemzetközi laboratóriumok tanúsítottak a nemzetközi ISO/IEC 11801 szabvány újonnan közzétett függelékének értelmében.

Sajtóközlemény: 

 
A KRUGEL EXIM társaság 2016 októberében a világon elsőként sikeresen tanúsította a saját fejlesztésű Keline U/FTP Cat.6A Euroklass B2ca-s1, d1, a1 tűzállósági osztályú kábelét, amelyet az Európai Unióban a legmagasabb tűzvédelmi besorolású épületekben használnak.

Keline U/FTP Cat.6A, B2ca -s1, d1, a1 fejlesztési szakaszai:

 
A vállalat jelenleg Európa, Amerika és Ázsia 39 országába szállítja a termékeit. Több mint 1 000 regisztrált nemzetközi referenciával rendelkezik közel 600 000 csatlakozási ponttal, amelyekre 25 év rendszergaranciát vállalt. A termékek elérhetőségét és a műszaki támogatást Magyarországon Szlovákiában, Csehországban és Argentínában közvetlenül saját vállalatain keresztül, más országokban szerződéses disztribuciós partnerei révén biztosítja.

 

A KRUGEL EXIM elsődleges célja a forgalmazott termékek kiváló minőségi színvonalának garantálása. A Keline komponensek minőségellenőrzősét
az EN/ISO 9001:2008 rendszer alkalmazása biztosítja.
Ezen felül a független nemzetközi laboratóriumok, a FORCE Technology,  a 3P és a GHMT elvégzi a rendszeres gyártásközi ellenőrzést, a sorozatban gyártott termékek paramétereinek vizsgálatát és a legújabb nemzetközi szabványoknak való megfelelőséget.
A Passzív Tűzvédelmi Szövetség (APPO) tagjaként a KRUGEL EXIM aktívan részt vesz az épületek passzív tűzbiztonságának növelésében.

 

 
A KRUGEL EXIM Hungary ezenkívül a vevői igények lehető legnagyobb mértékű kielégítése érdekében az EasyLan strukturált kábelezési rendszer Gold Partner forgalmazója, a KERPEN DATACOM kábelezési rendszer, a Draka Prysmian Group kábelek a TRITON rack szekrények, KOPOS csatorna rendszerek hivatalos forgalmazója, valamint az Ideal Networks és a Fluke Networks mérőeszközök és teszterek technológiai partnere és hivatalos forgalmazója.