KELine®

A KELine® egy dinamikusan fejlődő kábelezési rendszer, mely tekintetbe veszi a felhasználók igényeit, műszakilag követi az új irányelveket és megfelel minden nemzetközi, európai és amerikai előírásnak és szabványnak.
 
A KELine® kábelezési rendszer több mint 20 éves kutatómunka gyümölcse, amelybe mérnökök, műszaki dolgozók és mérési szakemberek fektették be tudásuk legjavát. Egyidejüleg kamatoztatása a hosszútávú és intenzív külkereskedelmi kapcsolatoknak ebben az üzletágban. A KELine® rendszer, az összes komponensei és az összefüggő szolgáltatások jogainak kizárólagos tulajdonosa a KRUGEL EXIM. A KELine® nemzetközileg regisztrált védjegy (reg num. 793821).
 


 


 
 
A Független laboratóriumokkal kialakított szoros együttműködés lehetővé teszi, hogy a KELine® rendszer gyorsan tudjon reagálni az esetleges nemzetközi szabványosítás változásaira. A Cat.6A komponensek az egyik ilyen portfoliója a KELine® rendszernek, ahol elsőként kínálta az ISO / IEC 11801 szerint tanúsított Cat.6A komponensek teljes portfólióját 2010 tavaszán. Ez biztosítja a KELine® partnerek versenyelőnyét a globális piacon.
 
A mellett, hogy EN / ISO 9001:2008 minőségbiztosítással rendelkezik, a fő komponensek gyártása a független laboratóriumok - DELTA, GHMT, 3P-, felügyelete alatt történik. A laboratóriumok vizsgálata kiterjed a gyártó berendezésekre és gyártási helyek ellenőrzésére is, továbbá a kapcsolódó szabványoknak megfelelően mintavételezéses tesztelés történik.
 
A 25 éves rendszergaranciát a KELine®  installer” és KELine®  planner” szakembereken keresztül biztosítja a mérési eredmények alapján. Eddig, már 1144 projekt és 502 554 végpont regisztrálása történt.

A termékek elérhetősége és szerelési minőség biztosítása képzett és minősített KELine partnereken keresztül történik:
 
  • Certified KELine® installer
  • Certified KELine® designer
  • Certified KELine® distributor
A KELine® nem csak támogatást nyújt partnereinek, hanem védi az üzleti partnereit és támogatást nyújt az exkluzív disztribútorokon keresztül.

A KELine® gyorsan terjeszkedik az elmúlt 10 évben, különösen az európai piacon, és 2006 óta a dél-amerikában is a Buenos Aires-i képviseletén keresztül.