Keline® strukturált kábelezés

Krugel Exim s.r.o. a Keline védjegy tulajdonosa (nemzetközileg bejegyzett védjegy: 793821). A Keline strukturált kábelezési rendszer összes elemét a nemzetközi, európai és amerikai szabványoknak megfelelően fejlesztették ki, gyártják és tesztelik. A sorozatgyártás a FORCE Technology, 3P, GHMT független nemzetközi tesztelő laboratóriumok folyamatos felügyelete alatt áll ("A gyártó gyártási és minőségbiztosítási helyszíneinek minőségellenőrzése", "Karbantartási tesztelési és minőségbiztosítási helyszínek" ...). A kábelezés 25 évre rendszergaranciát a  minősített Keline szerelők által biztosítja és jelenleg több mint 1000 projektet regisztráltak közel 500 000 csatlakozási ponttal. A Krugel Exim s.r.o. , volt az első a világon, amely kifejlesztette és tanúsította a Keline Cat.6A interoperábilis alkatrészek teljes portfólióját és 2010 májusában forgalomba hozta a Datacenter Dynamics kiállításon Buenos Airesben. A Keline strukturált kábelezését olyan helyekre telepítik, ahol alap követelmény a legmagasabb a megbízhatóság. Például: hadsereg, rendőrség, légiforgalom irányítás, atomerőművek, kórházak, kormányzati intézmények, bankok és telekommunikációs szolgáltatók adatközpontjai (lásd a referenciákat).
további részletek

Gyakori kérdések

Mi a különbség a Cat.6 és Cat.6A kábelezési rendszer között?
A Cat.6 teljesítmény kategória 1 Gbit/s maximális átviteli sebességet és maximum 1GBASE-T alkalmazás használatát teszi lehetővé (ugyan úgy, mint a Cat.5E)
A Cat.6A teljesítmény kategória 10-szer gyorsabb, azaz 10 Gbit/s maximális átviteli sebességet és a 10GBASE-T alkalmazás működését garantálja.
Mi a különbség a Cat.6A és Cat.6A jelölésű komponensek között?
A Cat.6jelololt komponensek a szigorubb ISO/IEC nemzetkozi szabvany kovetelmenyeinek felelnek meg.
A Cat.6A jelololt komponensek az enyheb TIA/EIA amerikai szabvanyoknak felelnek meg.
(Peldaul a Cat.6A keystone jack-nel a minimalis megengedett NEXT erteke 500MHz-nel 6dB-el magasab mint a Cat.6A keyston-nal).
Ezen felul a Cat.6komponenseknel garantalt az INTEROPERABILITAS. Ez azt jelenti, hogy a telepitett kabelezesen belul kulombozo markaju es gyartotol szarmazo Cat.6interoperabilis komponens beepitheto.
A Cat.6A komponensek eseteben csask a konkret gyartonak a konkret kabelezesi rendzeren belul bevizsgaztatott termekek hasznalhatok. Kulonben a 10GBASE-T es a 10 Gbit/s atviteli sebesseg nincs garantalva.